Ποιοί είμαστε

Το Guest Inn, είναι το πρώτο ελληνικό δίκτυο επιλεγμένων παραδοσιακών και αγροτουριστικών καταλυμάτων που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια ποιότητας, ιδρύθηκε το 2004 και απευθύνεται σε όσους αναζητούν αυθεντικές διακοπές στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, στα βουνά, τις παραλίες και την άγνωστη ελληνική ύπαιθρο.


1

Μία φιλοσοφία με δυνατές αξίες

Το δίκτυο Guest Inn εκφράζει μια φιλοσοφία με δυνατές αξίες η οποία βασίζεται στις ανθρώπινες διαστάσεις, στο σεβασμό για το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον, καθώς και στην ποιότητα των καταλυμάτων – μελών του. Στοχεύει στην ανάδειξη μικρών, ποιοτικών καταλυμάτων της ελληνικής υπαίθρου και στην προβολή των «άγνωστων» περιοχών οι οποίες πολύ συχνά απουσιάζουν από τον τουριστικό χάρτη. Συμβάλει στην ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας και προτείνει νέες εμπειρίες στους ταξιδιώτες του.

2

Επιλογή με θεμελιώδη κριτήρια ποιότητας

Το Label που μοιράζονται τα μέλη του Guest Inn, εξασφαλίζει πρότυπα άνεσης. Τα κριτήρια ποιότητας βασίζονται σε τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά: υποδοχή-φιλοξενία, άνεση, τοπική αρχιτεκτονική, περιβάλλον. Οι ξενώνες μας θα σας εξασφαλίσουν φιλική υποδοχή, ζεστή ατμόσφαιρα, άνετη διαμονή και ήρεμο αυθεντικό περιβάλλον. Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στην ελληνική ύπαιθρο σε συνδιασμό με ατέρμονες δραστηριότητες. Τα μέλη μας είναι προσεκτικά επιλεγμένα και έχουν επίσημη άδεια λειτουργίας τουρισμό που εκδίδεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).

3

Μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites

Από το 2004, το δίκτυο Guest Inn είναι μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού EuroGites (www.eurogites.org) μαζί με άλλα 35 αντίστοιχα ευρωπαϊκά θεματικά δίκτυα, (όπως τα Gites de France στην Γαλλία, το Farm Stay UK στην Αγγλία, το Gites de Wallonie στο Βέλγιο, κ.α.) τα οποία προωθούν την ιδέα του αγροτουρισμού – τουρισμού υπαίθρου σε παγκόσμιο επίπεδο.