Η διαμονή σας στο δίκτυο Guest Inn

Στα καταλύματα - μέλη του Guest Inn σας περιμένει μία ζεστή υποδοχή από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, ενώ ταυτόχρονα θα ζήσετε την Ελληνική παράδοση και φιλοξενία στην καλύτερη εκδοχή της.

Όλοι οι ξενώνες μας βρίσκονται σε μέρη ήσυχα με όμορφο φυσικό περιβάλλον και αποτελούν έναν πραγματικά εναλλακτικό τρόπο διακοπών, στην εξοχή, στο βουνό ή στη θάλασσα. 

Όλα τα καταλύματα-μέλη του δικτύου Guest Inn έχουν επίσημη άδεια λειτουργίας, ενώ οι παρακάτω τύποι αντιστοιχούν στην «απλή ονομασία» του κάθε ξενώνα και όχι στην «επίσημη ονομασία και κατηγορία» που δώθηκε από τον ΕΟΤ.


Τύποι καταλυμάτων

Παραδοσιακοί ξενώνες

Πρόκειται για απλούς ή πιο εκλεπτυσμένους ξενώνες, που προσφέρουν όλες τις ανέσεις και είναι διακοσμημένοι με γούστο από τους ιδιοκτήτες τους σε παραδοσιακό στύλ ή πιο σοφιστικέ. Οι περισσότεροι προσφέρουν πλούσιο παραδοσιακό πρωινό που αποτελεί την προέκταση της ελληνικής φιλοξενίας, συχνά πιστοποιημένο από την Greek Breakfast.

Παραδοσιακά ξενοδοχεία
Boutique Hotels

Όμορφα ανακαινισμένα κτίρια και μερικές φορές διατηρητέα ή νεοκλασικά, μικρής χωρητικότητας, που προσφέρουν κομψά και εκλεπτυσμένα δωμάτια. Όλα διαθέτουν ξενοδοχειακές υπηρεσίες και προσφέρουν πλούσιο παραδοσιακό πρωινό που αποτελεί την προέκταση της ελληνικής φιλοξενίας, συχνά πιστοποιημένο από την Greek Breakfast.

Παραδοσιακά στούντιο & διαμερίσματα

Ανεξάρτητα και εξοπλισμένα με τα απαραίτητα για την παρασκευή ελαφρών γευμάτων, είναι επιπλωμένα και διακοσμημένα με γούστο από ιδιοκτήτες που φροντίζουν για την άνεσή σας.

Διαθέτουν επαρή οικιακό εξοπλισμό, λευκά είδη και γενικά ότι είναι απαραίτητο για μία άνετη διαμονή. Πολλές φορές προτείνουν πλούσιο παραδοσιακό πρωινό συχνά πιστοποιημένο από την Greek Breakfast.


Παραδοσιακές κατοικίες

Μικρές ή μεγάλες ανεξάρτητες κατοικίες, με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και χαρακτήρα, άριστα εξοπλισμένες, επιπλωμένες και διακοσμημένες με γούστο από τους ιδιοκτήτες, που μεριμνούν για την άνεσή σας. Διαθέτουν πλήρη οικιακό εξοπλισμό, λευκά είδη και γενικά ότι χρειάζεστε για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, ή ίσως ακόμα καλύτερα.

Εξοχικές κατοικίες

Μεγάλες οικογενεικές κατοικίες, ανεξάρτητες άριστα εξοπλισμένες για πολυήμερες διακοπές. Ιδανικές για να φιλοξενήσουν μεγάλες οικογένειες ή παρέες, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις και χώρους, ενώ συχνά διαθέτουν πισίνα. Με πλήρη οικιακό εξοπλισμό, λευκά είδη και γενικά ότι χρειάζεστε για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.