Οι συνεργάτες μας

WEB HOTELIER, Σύστημα on line κρατήσεων

Η εταιρία WEB HOTELIER διαθέτει ένα σύγχρονο και αξόπιστο on line σύστημα κρατήσεων με εξαιρετική λειτουργικότητα, υποστηρίζει πολλές γλώσσες και προσφέρει άψογη παρουσίαση των ξενώνων.

Η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του δικτύου Guest Inn να κάνουν on line κρατήσεις εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ασφάλεια κατ'ευθείαν στους ξενώνες χωρίς καμμία πρόσθετη επιβάρρυνση.

AUTO EUROPE, Ενοικίαση αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές

Ο εταιρία AUTO EUROPE κατέχει εδώ και 50 χρόνια κυριάρχη θέση στην παγκόσμια αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων. Με κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Η συνεργασία μεταξύ της AUTO EUROPE και του δικτύου Guest Inn δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να ανακαλύψουν την Ελλάδα με τον δικό τους ρυθμό και ταυτόχρονα να επωφεληθούν από τις άψογες υπηρεσίες και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

PATHS OF GREECE, υπηρεσίες οργάνωσης και προβολής δικτύων πεζοπορικών μονοπατιών

Η ομάδα Paths of Greece ασχολείται εδώ και 4 χρόνια με την ανάδειξη και αξιοποίηση των μονοπατιών της Ελλάδας. Αναλαμβάνει την πλήρη οργάνωση ενός δικτύου μονοπατιών, από τον καθαρισμό και τη σηματοδότησή τους, έως την προβολή και την προσέλκυση τουριστών. Έχει οργανώσει δίκτυα πεζοπορικών διαδρομών σε πολλά μέρη, μεταξύ των οποίων τα Κύθηρα, η Πάτμος, η Σίφνος, η Σέριφος, η Κεφαλλονιά, η Δράμα και ο Υμηττός.

Ταυτόχρονα, τα μονοπάτια που έχουν σηματοδοτηθεί από το Paths of Greece, διατίθενται και για μεταφόρτωση σε κινητά τηλέφωνα ή GPS, με τη χρήση της εφαρμογής wikiloc.

www.pathsofgreece.gr

GREEN KEY, ένα σήμα ποιότητας (eco-label) για την τουρισμό

Το Green Key είναι ένα οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες οφείλουν να τηρούν ορισμένες απαιτήσεις οικολογικής χροιάς. Σε αντάλλαγμα, αποκτούν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το σήμα (eco-label) για το marketing της επιχείρησής τους.

Η επιβράβευση με το σήμα Green Key προϋποθέτει την τήρηση ενός συγκεκριμένου αριθμού οικολογικών απαιτήσεων, των κριτηρίων δηλαδή του προγράμματος.

Διεθνής συντονιστής και διαχειριστής του Green Key είναι το FEE ενώ εθνικός συντονιστής του προγράμματος για την Ελλάδα είναι Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

www.green-key.gr

GREΕK BREKFAST, ένα label που εγγυάται το παραδοσιακό Ελληνικό πρωινό

Το Ελληνικό Πρωινό είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), το οποίο υλοποιείται μεθοδικά από το 2010 με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία, με αγνά προϊόντα της Ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα.

Στόχος του προγράμματος “Ελληνικό Πρωινό” είναι να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες των ελληνικών ξενοδοχείων να γνωρίσουν και να γευτούν στο πρωινό τους τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομικής μας παράδοσης.

http://www.greekbreakfast.gr

Το «Hikers’ Friendly» είναι ένα πρότυπο πιστοποίησης για υπηρεσίες σχετικές με την πεζοπορία. Δημιουργήθηκε από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Paths of Greece, σε συνεργασία με την Green Evolution. Απώτερος στόχος του σήματος είναι να ενισχυθεί η εμπειρία του πεζοπόρου, μέσω της αναβάθμισης των υπηρεσιών που του παρέχονται σε έναν τόπο.

Όλα τα ξενοδοχεία που έχουν πιστοποιηθεί ως «Hikers’ Friendly» προσφέρουν τις παρακάτω συγκεκριμένες υπηρεσίες στους πεζοπόρους:

  • ✓ Γνωρίζουν λεπτομερείς πληροφορίες για πεζοπορικά μονοπάτια
  • ✓ Προτείνουν υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των πεζοποριών
  • ✓ Σερβίρουν θρεπτικά γεύματα
  • ✓ Διαθέτουν πεζοπορικό εξοπλισμό και συσκευές
  • ✓ Τιμούν τη φιλοξενία με υποδομές που έχουν προσαρμοστεί στους πεζοπόρους
  • ✓ Φροντίζουν τα μονοπάτια του τόπου τους

To δίκτυο Guest Inn είναι μέλος της ομάδας Hikers’ Friendly Ambassadors

Οι Ambassadors είναι φορείς που προάγουν βιώσιμες δράσεις πεζοπορικού τουρισμού καθώς και το ευ ζειν των πεζοπόρων, σε συνεργασία με τα Hikers’ Friendly Hotels!

Οι «Πρέσβεις» δραστηριοποιούνται με διάφορους τρόπους ώστε να υποστηρίζουν και να προβάλουν την φιλοσοφία του «Hikers’ Friendly»

www.hikersfriendly.com